TRETMANI TELA by VAGHEGGI

FUOCO LINE - nova strategija za mršavljenje!

Piling i stimulacija obnove tkiva. Tonus i vitka silueta. Eliminišite toksine. Rastvarite masna tkiva. Poboljšajte mikrocirkulaciju. Akcija protiv starenja.

NEKA VAS ZADIVI MAGAIJA VULKANA ...

Odgovor na zahteve sve više zauzetih žena! Novi aktivni sastojci, neverovatni osećaj i neposredni rezultati.

UPOZNAJTE PROIZVODE FUOCO LINE

SINECCEL LINE - za savršenu siluetu!

Od samog početka poznata je činjenica da stres pogoduje pojavi neuglednog celulita. Danas je dokazano da stres ima direktan uticaj na probleme kože tipične za celulit i lokalizovane adipozitete. Polazeći od ovih dokaza, Vagheggi je stvorio SINECELL, liniju posebno dizajniranu za zaposlene ljude koji žive svoj život intenzivno i imaju malo vremena da se posvete svom zdravlju, ali istovremeno žele savršenu siluetu! SINECELL je dugo očekivani odgovor za borbu protiv neuglednog celulita i adipoziteta na profesionalan i najefikasniji način. Pored granica tradicionalne kozmetike, SINECELL inovativno odgovara na estetiku celulita sa visokoučinkovitim aktivnim sastojcima nove generacije! Specijalni ekstrakti algi stimulišu proces lipolize, koji aktivira cirkulaciju krvi kako bi se stvorila fisija u masnom tkivu kako bi se omogućilo sagorevanje masti i napad na tipičnu pojavu kože narandžine kore. Pročišćeni probiotici obezbeđuju revolucionarni pristup mikrobiomima kože tako što obezbeđuju neophodne hranljive materije i aktiviraju recikliranje i naknadno odlaganje otpada. SINECELL-ova aktivnost je pojačana efektom redukcije i isušivanja kofeina, organskog joda i ekstrakta morskih algi iz Phillacanta Fibrosa i Kuercia Marina.
UPOZNAJTE PROIZVODE SINECELL LINE

THEMA - omogućava telu da ponovo otkrije svoju suštinu i lepotu!

THEMA pronalazi svoje poreklo iz grčkog jezika koji znači "sve je uravnoteženo", odakle dolazi glavni cilj ove linije Vagheggi; da pomogne koži i da joj pruži savršenu ravnotežu pre nego što započnete tretmane za negu tela i na taj način pojačate rezultate.

Pročišćavanje i detoksikacija organizma su neophodni, jer akumulacija toksina i zagađivača životne sredine ostavlja kožu u kontinuiranom procesu reaktivnosti, na vrhu smanjenja receptivnosti tkiva, usporava delovanje sastojaka i efikasnost tretmana.
UPOZNAJTE PROIZVODE THEMA LINE

SIKELIA - ispunjava želje svake žene!

SIKELIA je ime po kojem Grci identifikuju sjajno ostrvo Sicilija, zemlju obilja, parfema i boja. Naša nova linija crpi svoje aktivne sastojke iz posebnog procesa ekstrakcije, ekskluzivnog i personalizovanog specijalno za Vagheggi, od citrusnog voća imamo Bergamot, Clementine i Chinotto sa tog ostrva. Ovi plodovi se beru samo u januaru, u periodu tokom kojeg je funkcionalna aktivnost ovih biljnih vrsta maksimalna

Ova linija se uglavnom koncentriše na strukturu i teksturu kože, kao i na redefiniranje siluete sa jedinstvenim formulama koje ciljaju na određene oblasti; dojke, struk, noge, ruke i zadnjicu.

UPOZNAJTE PROIZVODE SIKELIA LINE