RADIO FREKVENCIJA MESOJET + MESOJET HIDROPORACIJA:

Vrhunski kombinovani protokol za zauvek mladu kožu

Kombinacija RF i HIDROPORACIJE je naučno zasnovan protokol koji cilja na duboke, efikasne i dugotrajne rezultate podmlađivanja.
BARIJERA KOŽE se obnavlja i popravlja, bore se smanjuju, starosne i sunčeve fleke su mnogo manje vidljive, a koža ojačana, do bazalnog sloja, peptidima, antioksidansima i efikasnim aktivnim sastojcima protiv starenja.

Kako deluju zajedno?

Mesojet radio talasi čine da kožna barijera postane privremeno propusna i toplota koju tkiva proizvode pokreće proces regeneracije koji stimuliše proizvodnju kolagena i elastina i kao posledicu, takođe izglađuje bore.

Izvršena hidroporacija, koja prolazi kroz kožnu barijeru zahvaljujući fizičkom procesu barofereze (otvaranjem mikrokanala u dermisu), omogućava bezbolno isporučivanje jedinstvenih aktivnih sastojaka koji dopiru do dubokih slojeva kože gde grade neku vrstu „depoa“ koji omogućava dugotrajno delovanje.

U poređenju sa samostalnim tretmanom hidroporacije, kombinacija hidroporacije i radiofrekventnosti daje 30% brže rezultate

50% bolji rezultat dugoročno od hidroporacije ili samo radiotalasa.

Kombinacija ova dva tretmana takođe poboljšava teksturu kože jer zahvaljujući toplotnim stimulansima radio talasa, sintetišu se proteini toplotnog šoka, što takođe obezbeđuje bržu i bolju regeneraciju kože.