EDUKATIVNI CENTAR

Prvi salon firme Aluna Beauty otvoren je pre petnaest godina i od tada predstavlja imperativ lepote, svežine i nege. Alunin tim kao osnovne vrednosti neguje doslednost, perfekcionizam u radu i uvek ide u korak sa najnovijim trendovima ulepšavanja i najkvalitetnijim svetskim brendovima u oblasti lepote i nege.

Ideja o formiranju Edukativnog Centra Aluna, nastala je kao rezultat kreativnih sastanaka tima čija je jedinstvena misija širenje lepote i pravilne nege.

S tim u vezi, Alunin tim diplomiranih kozmetičara sa višegodišnjim iskustvom u pružanju obuke koju odlikuju sistematičnost i perfekcionizam, vrši edukaciju nezaposlenih lica. U toku obuke, naši polaznici imaće priliku da se upoznaju sa svetski poznatim brendovima Yonka, Christian Breton, Jessica i Vagheggi.

Aluna Beauty, kao generalni zastupnik pomenutih brendova u svom timu ima ovlašćene edukatore koji vrše obuku polaznika Edukativnog Centra Aluna.

Zahvaljujući licenciranim stručnjacima, brojnim seminarima i putovanjima, naše kozmetičarke su nadograđivale svoje znanje i sticale praksu koju danas nesebično prenose.

Savremeno doba donelo nam je i “teror lepote”, nametnulo standarde koji mnogim damama deluju nerealno. Zato želimo svakoj dami da pokažemo put do njenog najlepšeg i najnegovanijeg bića.

Čvrsto verujemo da je lepota imperativ a redovna nega usud modernog vremena.

U tom duhu članovi tima Aluna svakodnevno pronalaze nove još efikasnije i prirodnije metode da naše dame budu u popunosti sigurne u svoju lepotu.

Magija bega iz stresne svakodnevnice i trke za postignućima koje nam moderno doba nameće počinje brigom o sebi… Budite deo naše realne bajke u kojoj negujemo zdravlje, svežinu, prirodnu lepotu i eleganciju.

Vaša Aluna

PRIJAVA

Popunite online prijavu za kurs koji želite da pohađate, a mi čemo se truditi da vam odgovorimo u
najkraćem mogućem roku kako biste što pre počeli sa pohađanjem istog.

    Novi Sad

    *Potrebno je popuniti sva polja kako bi Vam u što kraćem vremenskom periodu odgovorili o terminima pohađanja kursa. Ukoliko dođe do nekih izmena sa Vaše ili naše strane, naš kontakt telefon je uvek na raspolaganju. Vaša ALUNA.