18jan
By: aluna On: 18. jan 2021

Predstavnice kompanije PRIMAVERA NEPHENTES iz Beograda održale su jednodnevnu edukaciju kozmetičarkama iz tima Aluna Beauty Group.
Edukatori: Olja Skuljan i Danka Pucarević 

Tretman koji je rađen je tkz. HOLIVUDSKI TRETMAN (kiselina + koktel)  sve u svrhu pružanja nege koju će vaša koža pamtiti. U toku edukacije korišteni su md:ceuticals proizvodi.

Šta je holivudski tretman lica?

Holivudski tretman lica je posebno specijalizovana procedura koja služi da se koža očisti od svih toksina i nečistoća. To je neinvazivan postupak koji pomaže i kod podmlađivanja kože (posebno one oštećene).

Ovim postupkom se efikasno ubijaju bakterije u porama, smanjuju se proširene pore, a koža postaje čvršća i lepša. Tretman funkcioniše tako što uklanja sve nečistoće sa kože, kao i mrtve ćelije.

Često nismo ni svesni koliko se negativnih uticaja nalazi oko nas, a sve to utiče i na našu kožu:

  • prašina sa ulica
  • zagušljivi prostori
  • različiti make-up proizvodi
  • štetno uv zračenje
  • ali i nedovoljna hidratacija narušavaju kvalitet i izgled lica.

 Holivudski tretman lica može pomoći i rešiti sve probleme.

Holivudski tretman lica je nežan postupak i može da se primenjuje bez obzira na tip kože. Čak i ukoliko  koža spada u osetljivije tipove, ne treba brinuti, jer je holivudski tretman osmišljen tako da bude apsolutno bezbedan za sve tipove kože.

Namenjen  je svim ženama, ali i muškarcima, a posebno se preporučuje osobama koje žive u velikim gradovima, gde su izložene mnogim štetnim uticajima iz okruženja, kao i osobama koje puše.

Osim toga, holivudski tretman je namenjen i dehidriranoj koži, kao i koži sklonoj aknama.  Ako često koristimo šminku  i koristimo preveliku količinu šminke nastojimo da je uklonimo u potpunosti. I koliko nam se  čini da je koža čista,ipak nije, naša koža prirodno upija sve što se na njoj nalazi, kako hidratantne kreme, tako i svu dekorativnu kozmetiku koju koristimo.

Dakle, ova procedura daje fenomenalne rezultate kod svih žena, bez obzira na starost. Smanjuje fleke, povećava tonus kože, utiče na ožiljke od akni i fine linije, a koža nakon njega izgleda mlađe i popunjeno.

Zahvaljujući ovom instant efektu i brzoj proceduri, mnoge dame se odlučuju za Holivudski tretman lica pre nekog važnog događaja. On vraća prirodni izgled  licu tako da šminka više neće biti potrebna. To je ujedno još jedan od razloga zašto je ovo trenutno najpoznatiji tretman  u svetu.

Edukacija zavšena uspešno iz oblasti:

  • md:peel tm Tretmani
  • md:Tranex tm Retipeel
  • md:complex tm Tretmani
  • Melan:off tm Depigmentation Treatment

U linku ispod možete pogledati članak o tome šta su kiseline i koje vrste kiselina i koktela imamo u salonu.

https://www.aluna-ultrabeauty.com/2021/02/19/hemijske-kiseline-pilinzi/

https://www.aluna-ultrabeauty.com/2021/02/19/kokteli-za-mezoterapiju/

 

Čekamo vas da nam kažete vaše utiske posle tretmana, vaša ALUNA!