11avg
By: aluna On: 11. avg 2020

KADA SE RADI KLASIČAN TRETMAN LICA?
Ukoliko primetite da vam je koža lica nedovoljno negovana, često previše masna ili izuzetno suva I dehidrirana, vreme je da da posetite vašeg kozmetičara. Da bi započeli proces negovanja kože, moramo prethodno uraditi klasični  tretman lica, kako bi lice pripremili za daljnju negu.

ŠTA PODRAZUMEVA KLASIČAN TRETMAN LICA?
Procedura tretmana  bazira se  prvenstveno na  čišćenju kože sa  Cleansing mousse for sensitive and intolerant skin, uklanja se nečistoća sa lica (šminka). Nakon toga se radi provera stanja kože. Kada se proveri negovanost kože, radi se piling kako bi se uklonio orožali sloj sa površine lica. Potom se lice pari vapozonom I nakon toga se radi komedoekspresija.  Posle komedoekspresije  dodaje   se  S.O.S. concentrate za osetljivu i netolerantnu kožu.   Nežnom i laganom masažom apsorbuje  se proizvod,  nakon čega se  nanosi  maska, te za vreme trajanja maske na licu radi se masaža ruku ili po želji klijenta stavlja parafin na ruke.

Na kraju tretmana nanosimo odgovarajuću kremu prema tipu kože.

Kako bi lice uvek bilo čisto I negovano, preporučujemo da se klasičan tretman radi po potrebi ili jednom mesečno, a u međuvremenu možete raditi tretmane koji ne zahtevaju čišćenje (komedoekspresiju), već povećavaju nutritivnost kože.
Za svaki tip kože postoje kreme koje su namenjene za kućnu negu.