05avg
By: aluna On: 5. avg 2020

Dragi prijatelji, 

Nakon 30 godina postojanja na čelu u kategoriji prirodne nege noktiju, ko bi uošte pomislio da ću vam predstaviti moj novi soak-off manikir gel? Dok je moj poslovni život bio posvećen nezi i kultivaciji prirodnih noktiju, prepoznala sam i shvatila da mi je bilo potrebno da razvijem  novu uslugu koju ću doneti današnjoj aktivnoj ženi i njenom zaposlenom životnom stilu. 

Sa poslednjim napretkom u tehnologiji i mojom ekspertizom u nezi prirodnih noktiju, imala sam mogućnost da kreiram novi patent „Gel u bočici“ koji ne kompromituje moju filozofiju. Danas, ja sam ponosna da vam predstavim GELeration, najsofisticiraniji soak-off manikir i pedikir koji je dostupan na tržištu. 

GELeration nije samo nežan za nokte, on ih štiti tokom njihovog rasta. Ono što je najvažnije, vi i vaši klijenti ćete voleti sistem „Tri do četiri nedelje“ dugotrajne boje sa potpisom JESSICA look and Costume Colours. Nema ljuštenja, otpadanja ili listanja, a nokti ostaju besprekorni!

Lepota GELeration-a jeste da, ukoliko znate da izvedete manikir, tada lako možete pratiti procese nanošenja i uklanjanja GELeration-a. Takođe omogućava vašem klijentu laku „prelaznost“ između gela i manikira prirodnog nokta, odnosno, do izrastanja zdravog, prirodnog nokta. GELeration vam takođe daje mogućnost da privučete nove ili stare klijente koji imaju naviku redovnog nedeljnog manikira i pedikira. 

Uz pomoć dobrog promotivnog i medijskog GELeration „alata“, možete uživati u nagradi većeg profita i uvećane baze klijenata u odnosu na prvu nedelju ponude vaših usluga. 

Zahvaljujem se na vašoj podršci i dobro došli u novi GELeration.

JESSICA 

 

PERFECTION 

GELeration u potpunosti prihvata JESSICA filozofiju o nezi i zaštiti prirodnog nokta.

Godinama su profesionalci verovali Jessici da će im obezbediti visok kvalitet proizvoda za negu noktiju koji doprinose revolucionarnom sistemu. Sa uvođenjem njenog novog nivoa GELeration Soak-off gela, JESSICA sada može ponuditi klijentima najsofisticiraniji manikir gel na tržištu danas, koji će klijentima dati neverovatan „tri do četiri nedelje“ manikir u JESSICA Costume Colours koji oni vole. 

Sa 88 raskošnih svetlucavih nijansi, GELeration pruža zapanjujući spektar boja do savršene perfekcije. Jedinstven, GELeration „klizi“ po noktu kao i lak, a ima svojstva gela koji se lako i jednostavno otklanja. Blag je prema vašim noktima i ujedno ih štiti dok oni rastu ispod. GELeration nudi neuporedive benefite, uključujući fantastičnu LED lampu koja suši nokte u par sekundi.

Za ženu koja je konstantno u pokretu, povoljnost i lakoća GELeration-a pomaže rast noktiju i omogućava lak prelazni period od gela do prirodnog nokta, bez oštećenja nokta. 

  • JESSICA – ODOBRENA TEHNOLOGIJA
  • LAKA PRELAZNOST OD GELA DO PRIRODNOG NOKTA
  • LAKO NANOŠENJE I UKLANJANJE
  • VISOK NIVO PIGMENTA
  • SAVRŠEN ZA 3-4 NEDELJE
  • ŠTITI I UNAPREĐUJE RAST NOKTA