ZENSPA PEDIKIR


spa-pedicure

LUKSUZNI ZENSPA  PEDIKIR

JESSICA® is a registered trademark.
©2015 JESSICA Cosmetics International, Inc.

Šta je Zenspa Pedikir?

  • JESSICA Zenspa pedikir je luksuzni umirujući tretman koji smiruje um i telo isto onako kao što čisti i hidrira; regeneriše kožu i nokte i hidratacijom ih vraća u život.

Šta on radi?

  • Eliminiše toksine i olakšava stres, smiruje i otklanja čak i najtvrđa zadebljanja, nepotrebne suve i velike zanoktice. Otklanja tvrdu, mrtvu, zadebljanu kožu, izuzetno hidrira suve i ispucale pete, hrani i smiruje suvu i ispucalu kožu.

Kome je namenjen?

  • Profesionalnim kozmetičarima koji pružaju uslugu pedikira.

U čemu je razlika?

  • Ekskluzivni REVIVE Microdermabrasion Foot Scrub, je prvi te vrste u svojoj kategoriji. Ovaj piling za eksfoliaciju otklanja suve, mrtve ćelje i vraća koži zdrav sjaj.
  • JESSICA Zenspa proizvodi za pedikir su sa formulom za čišćenje bez parabena, petro hemikalija, boja, TEA, MEA, DEA (etanolanin jedinjenja) i u potpunosti u skladu sa EU propisima.
  • Svaki tretman sadrži delotvorni spoj ekstrata azijskih vodenih biljaka za vraćanje blistavog izgleda kože.

Sastojci

Svaki Zenspa tretman se sastoji od delotvornog sastava ekstrata azijskih vodenih biljaka koji vraćaju vlažnost i obnavljaju kožu.

  • Cvet Plavog Lotosa daje antioksidansku zaštitu, čisti kožu i vraća joj svežinu; sadrži prirodne alfa hidroksilne kiseline koje pomažu eksfolijaciji površinskih slojeva kože i omogućavaju mladim ćelijama da izbiju na površinu; smiruje svojim antiinflamatornim osobinama.
  • Koren Lokvanja pomaže regulaciji Ph vrednosti kože; smiruje osetljivu kožu I daje joj svetlost.
  • Bambus je bogat silikonom – glavni sastojak je kolagen , koji zateže i daje blistav izgled, mladalački izgled kože, prirodni antioksidant koji se bori rotiv toksina i slobodnih radikala.

Svaki Zenspa pedikir tretman sadrži osvežavajući miris limuna. Blaga aroma citrusa vraća svežu energiju i podstiče čula, obnavlja ih i dovodi u ravnotežu.

Svi Zenspa pedikir proizvodi su bez parabena, petrohemijskih sastojaka, boja, TEA, MEA, DEA, (etanolanin jedinjenja) i u potpunosti u skladu sa EU propisima.

Linija proizvoda

AWAKEN Revitalizing Foot Soak Crystals – Osvežavajuća kupka za stopala sa kristalima

Umirujuća kupka za stopala sa kristalima koja čisti stopala i pomaže u uklanjanju toksina iz tela i ublažava stres.

ZEN 310 453 g / 16 Oz.

ZEN 311 1.8 kg / 64 Oz.

1
RESTORE Cuticle and Callous Remover for Feet- Odstranjivač zanoktica i zadebljanja na koži.

Visok nivo pH vrednosti pomaže uklanjanju čak i najtvrđih zadebljanja, neželjenih suvih zanoktica, sprečava urastanje noktiju, dok Aloja Vera štiti osetljivu kožu.

ZEN 340 59 mL / 2 Fl. Oz.

ZEN 341 251 mL / 8.5 Fl. Oz.

2
REVIVE Microdermabrasion Foot Scrub – Piling za stopala

Fino meveni vulkanski kamen iz Mediteranskog mora za otklanjanje suvih, mrtvih ćelija koji vraća sjaj koži; kompleks voćnih i prirodnih alfa hidroksilnih kiselina koji daje glatku, podmlađenu kožu.

ZEN 321 56 g / 2 Oz.

ZEN 322 453 g / 16 Oz.

ZEN 323 1.8 kg / 64 Oz.

3
HEAVEN Silkening Foot Lotion – Losion za stopala

Mešavina semena suncokreta i kokosovog ulja koja omekšava i hidrira kožu.

ZEN 331 488 Ml /16.5 Fl. Oz.

ZEN 332 1 L / 34 Fl. Oz.

ZEN 333 1.8L / 64 Fl. Oz.

4
INTENSE Hydrating Heel Repair Crème – Hidrantna krema za pete

Intezivni, ultra-hidrirajući kompleks Vitamina E, Aloje Vera i and Shea Butera koji daje koži vlagu koja obnavlja suve, ispucale pete.

ZEN 361 56 g / 2 Oz.

ZEN 362 425 g / 15 Oz.

ZEN 363 1.8 kg / 64 Oz.

5
REFRESH Foot Spray – Osvežavajući sprej za stopala

Uzbudljiva energetska mešavina biljaka koja trenutno stimuliše i oživljava umorna i bolna stopala.

ZEN 350 251 mL / 8.5 Fl. Oz.

6

Korak po korak

1. REFRESH Foot Spray – Osvežavajući sprej za stopala

Pripremite raspoloženje za zenspa iskustvo tako što ćete naprskati u prostor za pedikir višenamenski REFRESH Foot Spray i zamolite vašeg klijenta da duboko udahne. Završite vaš tretman tako što ćete naneti REFRESH Foot Spray na noge i stopala.

2. AWAKEN Revitalizing Foot Soak Crystals – Osvežavajuća kupka sa kristalima

Na stopala nanesite Purely Clean sredstvo za dezinfekciju i obrišite ga pešikrom. Koristite JESSICA Nail Care Mašinicu sa različitim nastavcima za pete, tabane i prste. Potopite stopala u toplu kupku sa 1 kašikom AWAKEN Revitalizing kupke za pedikir sa kristalima. Ona čisti, smiruje i miriše. Topla voda će osloboditi aromu citrusa i kristali soli će umiriti i izlečiti kožu. Stopala držite potopljena 3 do 5 minuta. Kada izvadite stopala iz kupke, osušite ih. Uklonite lak sa noktiju sa JESSICA Polish Remover.

3. RESTORE Cuticle and Callous Remover for Feet – Odstranjivač zanoktica i zadebljanja za stopala

Nanesite na zadebljanja, grube suve zone i na zanoktice na oba stopala. Umotajte stopala u plastičnu foliju a onda u suvi peškir. Neka se klijent opusti 4 minuta. Uklonite peškir i plastičnu foliju; isperite stopala, delimično osušite. Nanesite Nourish kremu na zanoktice i umasirajte je. Upotrebite Nail Care Mašinicu koristeći nastavak za pogurivanje zanktica. Dok je odstranjivač još uvek na stopalima, koristite Nail Care Mašinicu ili manikirni štapić i nežno pogurajte zanoktice. Secite nokte ravno kako bi izbegli urastanje noktiju na nogama. Turpijajte nokte u jednom ravcu i koristite ćošak peškira da očistite zanoktice. Očistite prste vlažnom četkicom a peškirom pređite preko zanoktica da uklonite ostatke mrtve kože. Ukoliko je nephodno upotrebite cangle da otklonite zanoktice.

4. REVIVE Microdermabrasion Foot Scrub – Piling za stopala

Ispilingujte kožu REVIVE Microdermabrasion pilingom za stopala. Dodajte vodu pilingu da dobijete emulziju, istrlajjte stopala i upotrebite vašu JESSICA Drvenu turpiju da istrljate zadebljale pete i tabane. Potopite stopala u vodu da ih isperte, dobro ih osušite kada ih izvadite iz vode.

5. HEAVEN Silkening Foot Lotion – Losion za stopala

Obilno nanesite HEAVEN Silkening Losion za stopala i masirajte stopala i noge. Stavite stopala u JESSICA Termalne čizmice na 10 minuta. Kada ih izvadite iz čizmica nanesite Hand & Body Kupku na četkicu za nokte i energično iščetkajte stopala. Manikirnim štapićem očistite zanoktice.

6. INTENSE Hydrating Heel Repair Crème – Hidrantna krema za stopala

Nanesite INTENSE Hydrating Heel Repair Kremu na pete i sve zadebljane zone. Za najbolji rezultat umotajte stopala u suvi peškir i ostavite 3 do 5 nakon nanošenja. INTENSE Krema se može koristiti tokom noći za hidrataciju; nanesite INTENSE Kremu na zadebljana mesta u obujte pamučne čarape tokom noći.