Mezoterapije lica nakon dve nedelje


💉💉💉 Nakon 2 nedelje , danas sam opet uradila tretman mezoterapije lica. Kao što sam već pisala, zove se mezo glow- što znači da vraća sjaj i blistavost.

Dosta vas me pitalo kako je moguće tako brzo da bocka i da izgleda kao da iglica uopšte ne ulazi u kožu. Evo i odgovora: prošli video sam ubrzala jer sam spojila 2 snimka. Iz tog razloga današnji video nije ubrzan i ovako zaista to izgleda.

2 puta se predje celo lice iglicama što traje 3 minuta i drugi put Još 3! Procedura je vrlo jednostavna i nije bezbolna, ali nije ni bolna- nekako je neprijatna ( osećaj grebuckanja). Nije neizdržljivo, kratko traje i rezultat je stvarno fenomenalan.

Nakon tretmana lice je blago crveno, ali prodje za 15 tak minuta. Za 7 dana ponoviću tretman i to bi bilo to za ovu godinu (1. Do sad ☝🏻, napredujem sa prihvatanjem inovacija)..

Do sada sam imala razna mišljenja o ovome, varirala su uglavnom od iskustava drugih ljudi s kojima sam razgovarala, ali nakon što sam videla rezultat na svojoj koži, mogu samo da kazem da mi je žao što nisam i pre uradila i da preporučujem svima.

Cena je 50 € ili 6.500 rsd. Da ponovim, 3 tretmana je preporučljivo da bi „to bilo to“ i radi se jednom ili 2 puta godisnje ( u zavisnosti od stanja kože).

Postoji i mezo anti age, ista je procedura, ali različit koktel. #follow @aluna_beauty_palace