Aluna Ultra Beauty  play

Edukacija

U periodu od Septembra 2014. do maja 2015. godine uspostavljena je saradnja između ALUNA ULTRA BEAUTY CENTRA i konsultantske agencije iz oblasti upravljanja ljudskim resursima CENTRA ZA KOMUNIKACIJU BJANKO. U okviru ove saradnje zaposlene devojke iz ALUNA ULTRA BEAUTY CENTRA prošle su kroz asertivni trening sastavljen od 12 edukativnih radionica sa ciljem unapređenja veština komunikacije.

Devojke su pokazale izuzetnu motivaciju i kreativnost tokom rada, kao i otvorenost i spremnost na lično i profesionalno usavršavanja i poboljšanje jednog od najvažnijih aspekata usluge koju pružaju – ljubaznosti i odnos sa klijentima. Osim toga, veštine komunikacije su kroz razne vežbe i primere uspele da primene i na svoju internu/međusobnu komunikaciju što ambijent i radno okruženje u ALUNA ULTRA BEUTY CENTRA čini još prijatnijim i efikasnijim.

Tim visoko školovanih stručnjaka, kozmetičara, fizioterapeuta, manikirki, pedikirki, kao i make up umetnika koji broji skoro 50 članova, redovno se obučava i unapredjuje svoje znanje kako bi što bolje i uspešnije preneli na svoje polaznike. U metropolama mode i kozmetike, kao što su Pariz, Bolonja, Los Andjeles i London, redovno pohadjamo razne kurseve, časove i seminare kako bi stekli svetski priznate sertifikate i najnovija kozmetička dostignuća. Žvot u 21. veku nam nameće svoj ritam i trendove koje pratimo i dopunjavamo već postojeće stare dobre navike i dnevnu rutinu nege.

Aluna edukacije vam pružaju mogućnost da steknete znanje za ličnu negu i upotrebu kozmetičkih proizvoda kod kuće i “za svoju dušu“. Za one koji ipak žele da se okušaju u našem poslu, nudimo vrhunske edukacije u sferi: manikira, pedikira, šminkanja, tretmana lica i consulting za stručno obavljanje poslova na funkciji menadžera spa centra ili salona.

Edukacije se mogu pohadjati u Novom Sadu i Beogradu, individualno ili grupno u zavisnosti od nivoa znanja ili želje pojedinca.

Individualne edukacije se organizuju uglanom vikendom (po dogovoru). Svaka devojka koja nije sigurna kako se neguje lice i koja je to dnevna rutina, kao i koja šminka joj najbolje pristaje, ili možda kako uraditi dobar manikir ii savršeno nalakirati nokte kod kuce…. toliko je pitanja, a samo jedan je odgovor: ALUNA !  Devojke, ne ustručavajte se da pitate, ne gledajte snimke po internetu gde je nestručno objašnjeno kako se šta radi i tako samo napravite više štete nego koristi….jednostavno, konsultujte se sa profesionalnim osobljem i naučite sve što želite!  Tim koji uspešno radi već 10 godina ne treba menjati, već učiti od najboljih i slediti ih!

Manikir i pedikir edukacije radimo sa svetski renomiranim brendovima: Cuccio i Jessica. Svaki polaznik je individua za sebe i mi u dogovoru sa vama pravimo plan i program obuke.
Šminkanje se radi sa francuskim brendom Christian Breton, koji nudi široku paletu ruževa za usne,senki, mineralnih pudera, kao i savršenih bronzera kojim ćete istaći jagodice. Sve nepravilnosti možete umanjiti, a pozitivne strane istaći, samo ako pravilno nanosite šminku!

NIKO SE NIJE NAUČIO ROĐEN

zato smo mi tu da vam pomognemo i naučimo sve ono o čemu ste oduvek maštali!


MASTER CLASS
Master CLass – 3 dana-Advanced Natural Nail Cultivation® Intensive za sve koji su profesionalno zainteresovani za upotrebu JESSICA sistema. Specijalizovano znanje stečeno na MASTER CLASS će vas izdvojiti od prosečnih manikirki i učiniti profesionalnim ekspertom . Kad se sertifikujete kao Nail Cultivist, bićete u mogućnosti da ponudite ekskluzivne tretmane, koji će vam drastično povećati prihode , i da izgradite listu lojalnih klijenata; da dodate na listu vaših postojećih usluga za nokte i zadovoljite potrebe 80% žena koje imaju prirodne nokte.

WORKSHOP
Jessica nail Cultivation radionica – obezbeđuje tehničko i praktično iskustvo pod nadzorom obučenih manikirki iz JESSIC-e tokom osmočasovne radionice. Uvidite i iskusite prednosti JESSICA Natural Nail Cultivation® sistema kao zamenu za običan manikir.

GELerationž
Podignite svoje veštine na novi nivo i naučite umetnost JESSICA’s GELeration Soak-Off Gel sistema i LED tehnologije. Tokom ovog kursa ćete naučiti jedinstvene metode za primenu, vajanje polomljenih nioktiju, nadograđenih noktiju, i proširivanje i oblaganje nokta , uz očuvanje prirodnh noktiju. Tehnike koje JESSICA koristi za manikir je izdvajaju od konkurencje.

ZENSPA & FUSION 2.5.2 PEDICURE CLINIC
Postanite stručnjak za pedikir sa ovim višestepenim klinički ispitanim revolucionarnim Flas Fusion 2.5.2. pedikir i ZenSpa sistemom; duševna veza od prsta do pete.

Poziv za edukaciju


U svrhu unapređenja usluga manikira, pedikira, uv gela, akrila, soak off-a, tretmana lica i tela, firma ALUNA , organizuje radionice za sve zainteresovane polaznike, postojeće profesionalce i sve one koji to žele postati.


Program radionica:

• Manikir / spa manikir
• Spa pedikir
• Uv gel tehnika (aplikacija na prirodne nokte, produžavanje nokti tipsama, produžavanje na šablone, french gel, nega geliranih noktiju) CUCCIO
• Soak off sistem – CUCCIO, JESSICA
• Tretmani lica – CHRISTIAN BRETON, YON-KA
• Tretmani tela – YON-KA


Broj mesta je ograničen, stoga molimo da nas kontaktirate na sledeće brojeve telefona;

• 021 453 812 (od 8-16h )
• 065 401 4006
• 062 401 500

aluna.ns@gmail.com


RADNO VREME:
( SVAKI PONEDELJAK ) od 08h-17h

Dobro došli! VAŠA ALUNA